Praktijk Het Sterrenstel

Vlinder- en gezichtsmassage


De Vlindermassage komt uit de acupunctuur/pressuur Het is een speciale manier van masseren. De massage is een zachte trage beweging rond het gebied van de ruggegraat.

Het is een subtiele krachtige massage die inwerkt op het centrale zenuwstelsel en evenwicht brengt in het lichaam. Doordat er op een bepaalde manier over de blaasmeridiaan en gouverneursvat wordt gemasseerd, ontstaat er een vlinderpatroon. Door over deze meridianen te gaan worden er blokkades losgemaakt en worden oude patronen doorbroken en losgelaten.

Doordat deze massage zo zacht is en een herhalend patroon heeft, werkt ze zeer ontspannend en is er vaak minder weerstand van het lichaam om los te laten.

Deze mooie massage wordt afgerond met een gezichtsmassage. Delen van het gezicht worden gemasseerd en een aantal drukpunten worden meegenomen.

Deze mooie techniek is zeer geschikt voor mensen die zeer emotioneel zijn en moeilijk kunnen ontladen. Ze stimuleert en harmoniseert de energie en heeft een kalmerende werking. Verder werkt ze zeer ontspannend.

Na de behandeling en de dagen erna, is het belangrijk goed water te drinken om eventuele afvalstoffen af te voeren

De behandeling duurt ongeveer een uur.

Tarief: 50,- euro per behandeling