Praktijk Het Sterrenstel

Metamorfose-methode


Dit is een zachte aanraking van een deel van de voeten, de handen en het hoofd. Deze simpele, maar doeltreffende techniek is geschikt voor iedereen. Van jong tot oud. Speciaal voor baby’s, zwangeren, gehandicapten, zieken en stervenden.

Tijdens de behandeling worden er blokkades opgeruimd. U kunt het zien als orde brengen in de chaos. Zoals het opruimen van een kamer. Door orde te scheppen kan de eigen levensenergie weer beter gaan stromen. Het helpt mensen om uit een vicieuze cirkel te breken. Innerlijk voelt men subtiele veranderingen. Vaak zijn die veranderingen bijna onmerkbaar, omdat ze op een dieper niveau plaatsvinden. Ook kunnen er grote veranderingen zijn, maar nooit groter dan de ontvanger aan kan.

Het kan zijn dat er wat reacties ontstaan, maar het hoeft niet. Schrik er niet van, want het is juist positief! Een teken dat het lichaam op de behandeling reageert. Dit kunnen onder andere zijn: loom ontspannen gevoel, het naar boven komen van emoties of juist energiek voelen. Na de behandeling kan het zijn dat u wat vaker naar het toilet moet.

De behandeling duurt ongeveer een uur en kan na 7 tot 10 dagen herhaald worden. Voor ouderen is dit 14 dagen. De behandeling voor kinderen en (langdurig) zieken kunnen vaker per week, maar dan korter. Het tarief passen we hierop aan.

Tarief: 40,- euro per behandeling