Praktijk Het Sterrenstel

Energetische behandeling


Voor deze behandelingen maken we o.a. gebruik van de Mahatma-energie. Deze energie betreft de hele bron. Deze beslaat het hele kleurenspectrum van 352 kleuren. Ter vergelijking: reiki is 1 straal van deze bron. We leven in een nieuwe tijd en hebben toegang gekregen tot de volledige bron. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt.

De heling kan plaatsvinden door de handen op de persoon te plaatsen, erboven of op afstand. Een behandeling is heerlijk ontspannend en bijna geschikt voor iedereen.
De behandeling is niet geschikt voor mensen met een pacemaker. Dit komt omdat de energie elektromagnetisch is, waardoor de pacemaker ontregeld kan raken. Er kan ook gebruikgemaakt worden van andere energieën, zoals bijvoorbeeld engelen-energie.

Het is ook mogelijk om een energetische opschoning te ontvangen. We nemen iedere dag een douche om ons fysieke lichaam te reinigen. Ons energetisch systeem is echter net zo belangrijk. Tijdens deze opschoning worden de chakra's opgeschoond en geactiveerd met de Mahatma energie. Ook zware energieën worden meegenomen en nog meer. Tijdens deze opschoning worden ook symbolen verwijderd. Dit is wel belangrijk om te weten. Het reiki symbool valt hier namelijk ook onder. Als u deze niet verwijderd wilt hebben, geef dit dan even aan. Voordat ik de opschoning start zal ik hier ook naar vragen.

De Energetische opschoning kan ook gecombineerd worden met een DNA activatie of een lichtfrequentie activatie of de karma clearing. Al deze activaties helpen bij het ontwikkelings- en ontwakingsproces.
Al deze behandelingen gaan in overeenstemming met het hogere zelf. Op deze manier gebeurt er nooit meer dan dat u aan kan.

De behandeling kan zittend of liggend gegeven worden. De duur van de behandeling is ongeveer een half uur tot drie kwartier.
Bij de clearing; DNA activatie; lichtfrequentie activatie of bij karma clearing, raak ik u niet aan. U gaat ontspannen liggen en ik faciliteer dan de energie. Hoe meer u ontspannen bent hoe dieper de activatie zal gaan. Veel mensen vallen in slaap. Dit is helemaal oké.

De opschoning (clearing) in combinatie met de DNA of de lichtfrequentie activatie of de karma clearing duren bij elkaar ongeveer anderhalf uur.

Tarief: 30,- euro per behandeling

Tarief: 60,- euro voor de opschoning + een extra activatie (zoals de DNA of de lichtfrequentie activatie of de karma clearing